A földimogyoró "diófélék", amelyek elkészítési lehetőségeinek sokasága áll rendelkezésre. A sült sósan sültől kezdve a különböző tésztákig és egyéb variációkig. Ezek az édesek a...
A földimogyoró B-vitaminokat (B1, B2 és B6), valamint kis mennyiségben A- és C-vitamint tartalmaz, ugyanakkor nagy mennyiségű kalóriát és zsírt is. A B3-vitaminként is ismert...
Nagy, ropogós, sós és bőr nélküli. Épp megfelelő egy hosszú mozi estéhez vagy egy éhes látogatóhoz. Jobb, mint a pattogatott kukorica, és rengeteg vitamint, ásványi anyagot és...
Ezek az igaziak. Héjban és sósan. Tökéletes mozi estére. A felületek variációi közül ez a sós sült a legjobb és nagyon népszerű. Próbálja ki Ön is, és űzze el az unalmat vagy az...
Az aszalt sárgabarack joghurtos mázban és eperrel ízesítve minden alkalommal, amikor szembejön. A sárgabarack savanykás íze az epres joghurt finom ízével egyszerűen nagyszerű.
A jellegzetes diós-mandulás íz tökéletesen kiegészíti a csokoládés tiramisu édes-kávés ízét! A mandulaszemeket először enyhén szárazon pörkölik, hogy az ízük érvényesüljön, majd...