Mindent frissen csomagolunk Önnek. Az ajándékokat kézzel készítjük :) Köszönjük érdeklődését.

Mazsola HUGE MIX

Kód: 3082/1 K 3082/200 3082/3 K 3082/500 Kérjük, válasszon változatot
Nincs értékelés
Márka: Nutworld.cz
Ft3 092 Ft917 Ft8 686 Ft1 694 Ft917-tól
Készleten Készleten Készleten Készleten Kérjük, válasszon változatot
Množství:
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Mazsola, a legnépszerűbb aszalt gyümölcs. A nagy és aranyszínű mazsola változat segít az édességek és különböző édes ételek gazdagításában.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyedi szárított gyümölcsfajták
Tartalmaz:
JUMBO arany mazsola
JUMBO mazsola
JUMBO arany mazsola
Összetevők: mazsola, növényi olajok (napraforgó és pálma különböző arányban), kénsavas kénoxid

Nagybetűvel jelölt allergének.


Minimális eltarthatósági idő: 5-6 hónapSzármazásiország: Chile

A termék magot, nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, glutént és szezámot tartalmazhat
Kén-dioxidot tartalmaz
výživové údaje
Energiaérték
1264kj/ 302kcal
Zsírok 0,5g
ebből telített zsírsavak 0,1g
Szénhidrátok 79,2g
ebből cukrok 59,2g
Fehérje 3,4g
<0,01g

JUMBO mazsola

Összetevők: 100% mazsola (jumbo méret), napraforgóolaj

Minimális eltarthatósági idő: 8-10 hónap
Származási ország: Chille
Nagy betűvel jelölt allergének.
A termék magot, nyomokban földimogyorót, egyéb dióféléket, glutént, kén-dioxidot és szezámot tartalmazhat
výživové údaje
Energetikai érték
1264 kJ /302 kcal
Zsírok 0,5g
ebből telített zsírsavak 0,1g
Szénhidrátok 79,2g
ebből cukrok 59,2g
Fehérje 3,4g
<0,01g

VĚDĚLI JSTE, ŽE

100g mazsola körülbelül 70g szénhidrátot tartalmaz. Az összes szénhidrátból a cukrok nagy részét főként a fruktóz és a glükóz teszi ki. A szőlő és a mazsola más gyümölcsökhöz képest nagyobb arányban tartalmaz glükózt, ezért a mazsola glikémiás indexe magasabb - eléri a 65-ös átlagos GI-értéket. Ez azt jelenti, hogy fogyasztásuk után a vércukorszint meglehetősen gyorsan emelkedik.

A mazsola oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, ami jótékonyan hat az emésztőrendszerre és a gyakori civilizációs betegségek megelőzésére.

Ezenkívül a mazsola vasat tartalmaz, ami jót tesz a megfelelő izomműködésnek és a vér mozgásának. Bórt, amelynek hatása a csontok szilárdságával kapcsolatos.

A mazsolát leggyakrabban édes ételek (zabkása, gabonapehely, pehely, puding), sütemények (sütemények, torták) kiegészítőjeként használják. Müzliben, gabonakeverékekben, müzliszeletekben, müzliszeletekben is megtalálható. Kellemes ízüket mártások készítésénél, ritkán halak és húsok készítésénél használják. A mazsola kiváló édes italokban és alkoholos likőrökben.

A mazsolát felhasználás előtt célszerű 1-2 órára vízbe áztatni. A duzzadás felhígítja a cukor- és az összes energiatartalmat. A mazsola kiváló alternatív természetes édesítőszer.

Érdekesség: a mazsola fogyasztása megakadályozza a fogkő kialakulását.

A mazsola túlzott kiszáradásának megelőzése érdekében előnyös, ha légmentesen záródó edényben tároljuk, és alacsonyabb hőmérsékleten tároljuk. Amikor a mazsola idősebb, a benne lévő cukrok kikristályosodnak. A kristályosodás azonban nem változtatja meg a mazsolák tápértékét. A kristályok feloldhatók, ha a mazsolát bármilyen folyadékba (forró víz, tej, alkohol, gyümölcslé) merítjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mazsola
Jótállás: 6 - 10 měsíců

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés