Ananász, fagyasztva szárítva. Friss íz és aroma minden ropogtatnivalóban, minden vitaminnal, mint friss formában.
Kiválóan segíti az emésztést, tápanyagtartalmának köszönhetően gyakran része a csökkentő étrendnek, és tele van vitaminokkal.
Egyetlen szárított gyümölcs
Összetevők: szárított ananász 100%
Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tárolandó
Minimális eltarthatósági idő: 8-10 hónap
Származási ország: Ghána
Az összetevők között nagy betűkkel feltüntetett allergének.
energia érték: |
1383kj /326kcal |
zsírok: | 0,4g |
ebből telített zsírsavak: | 0,1g |
szénhidrátok: | 72g |
ebből cukrok: | 60g |
fehérje: 60 g | 2,5g |
só: | 0,025g |
Az ananász nagyon gazdag mangánban, A- és C-vitaminban, kalciumban, foszforban és káliumban. Tartalmazza a bromelin enzimet is, amely lebontja a fehérjét, és így segíti az emésztést. Egy ananász átlagosan 86 % vizet, 10 % szénhidrátot, 1,2 % rostot, 0,3 % fehérjét és 0,1 % zsírt tartalmaz.
Az ananász és hatásai:
- víztelenít, csökkenti a duzzanatot
- jótékony hatással van az emésztésre
- hozzájárul a fogyáshoz
- nagyon jó C-vitamin-forrás
A szárított ananász "cukrosodik", ami a gyümölcsön fehér foltokkal jellemezhető. Ez az állapot nem csökkenti a termék minőségét, hanem éppen ellenkezőleg, látható garancia arra, hogy a bio-gyümölcsöt nem kezelték olyan vegyi anyaggal, amely megakadályozná, hogy megfeketedjen.
Kategória: | Ananász |
---|---|
Jótállás: | 1 év |
EAN vonalkód: | Változat kiválasztása |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!